Gezonde leefstijl Interventie – Fysiotherapie Bral – St. Jansteen
Heerstraat 6 4564EC St. Jansteen Tel:0114-311406

Fysiotherapie Bral

Welkom bij Fysiotherapie Bral.

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes.

Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

U bent van harte welkom.

Gezonde leefstijl Interventie

De leefstijlcoach ondersteunt mensen om in hun dagelijks leven zelf een blijvende gedragsverandering krijgen en een gezonde leefstijl op langere termijn.

Gericht op de belangrijke pijlers: voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. Het belangrijkste kenmerk van een leefstijlcoach, is dat zijn of haar aanpak coachen als grondslag heeft.
Een gezonde leefstijl houdt in dat u voldoende beweegt, gevarieerd en gezond eet en voldoende ontspanning neemt. Bovendien is het bij een gezonde levensstijl belangrijk dat u alcohol met mate drinkt, niet rookt en stress zo veel mogelijk vermijdt.

Een gezonde leefstijl verhoogt de weerstand tegen infecties én beschermt ons tegen het ontstaan van leefstijl gerelateerde ziekten (ook wel welvaartsziekten genoemd): obe- sitas, hart- en vaatziekten, kanker, suiker- ziekte, dementie en chronisch long- en nier lijden, virusziekten als Covid 19.
Interventies zijn weldoordachte, systematische aanpakken voor preventie, ondersteuning en hulp bij specifieke risico’s en problemen.