Hydrotherapie – Fysiotherapie Bral – St. Jansteen
Heerstraat 6 4564EC St. Jansteen Tel:0114-311406

Fysiotherapie Bral

Welkom bij Fysiotherapie Bral.

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes.

Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

U bent van harte welkom.

Hydrotherapie

Bewegen in water is voor mensen met stijve spieren en/of gewrichten een zaligheid. Immers, water maakt licht, water draagt en het warme water ontspant en vermindert de pijn. Onder begeleiding van een fysiotherapeut die in hydrotherapie gespecialiseerd is, krijgt u een voor u optimaal bewegingsprogramma aangeboden.

Wie komen hiervoor in aanmerking?
Mensen met klachten van het bewegingsapparaat waar water, dat extra verwarmd is, een stimulerende en helpende factor kan zijn. Zoals reumatische klachten, orthopedische klachten, b.v. een ‘frozen shoulder’ en chronische pijnklachten. Hierdoor is het mogelijk om oefeningen te doen die op het droge wellicht niet mogelijk zijn. Daarnaast mensen met klachten van het zenuwstelsel, b.v. na een herseninfarct. Hierbij kan water helpen om de balans in het lichaam weer te bevorderen: een lichaam of lichaamsdeel wat zover weg lijkt.
Tevens kunnen op veilige wijze evenwichtsreacties getraind worden.
Voor alle behandelingen geldt een behandelprotocol wat vooraf met u wordt besproken. Sinds 1 januari 2006 is een verwijzing voor Hydrotherapie niet meer nodig (directe
toegankelijkheid).

Voor vragen of om u aan te melden voor hydrotherapie kunt u terecht bij Richard Bral